Балканленд

24 Промоција: Слушнете ја новата песна на Оливер Мандич

Познатиот пејач Оливер Мандич премиерно ја претстави својата нова песна “Оно што нисам рекао”, во ревиалниот дел на фестивалот “Беосонг”. Слушнете ја новата песна на Оливер.

Можеби ќе ве интересира: