Балканленд

Погледнете како изгледа сопругата на Војо Недељковиќ, од “Ѕвездите на Гранд” (Фото)

Помеѓу Војо Недељковиќ, водителот на популарниот музички натпревар, “Ѕвездите на Гранд”, и неговата сопруга Маја, постои значителна разлика во години. Тој речиси две децении е постат од сопругата, поточно 18 години, но тоа не им е проблем. Тие го имаат синот Ѓорѓе, а како што неодамна изјавија, сè уште не размислуваат за проширување на семејството.

„Таа за многу работи е позрела од мене, а кај нас нема конфликт на генерации. Не сакам стереотипи, сум соработувал и со постари и со помлади луѓе, тоа го сметам за големо богатство. Мислам дека, како што секој народ има токму таков владетел каков што заслужува, така и секој маж, вклучувајќи ме и мене, има жена каква што заслужува”, изјави неодамна Војо за „Стори“.

Водителот на “Ѕвездите на Гранд” со сопругата

Можеби ќе ве интересира: