Балканленд

Маја Оџаклиевска: Поради болест го откажувам настапот на “Беосонг”

Музика24 веќе пишуваше дека Маја Оџаклиевска нема да пее на “Беосонг”: “Маја Оџаклиевска ја одбила евровизиската песна”, и по се изгледа тоа ќе биде и официјално така. Маја го откажува настапот на “Беосонг” поради проблеми со грлото, и наместо таа, на нејзино место шанса за заминување на Евровизија ќе добие Ненад Цвијетиќ.

Тој на 2-ри март ќе се претстави со песната “Анџео с неба”. За настапот на Ненад на нејзино место била нејзина желба, затоа што била воодушевена од неговите вокални способности.

Можеби ќе ве интересира: