Балканленд

Повторно лажна тревога – Селма Бајрами е жива и здрава

Неколку српски медиуми денеска објавија дека во Словенија, во тешка сообраќајна несреќа животот во загубила најпознатата босанска пејачка Селма Бајрами. Според нив, ужасната несреќа била забележана од сообраќајните камери. Босанските медиуми веднаш контактирале со пејачката, која веднаш ја демантирала веста. Ова не е првпат преку “кромид вести” да се крене паника за невистинита смрт на позната личност.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: