Балканленд

Повторно проблеми со англискиот јазик

Зошто во евровизискиот тим нема преведувач за Есма? Во ова видео повеќе од јасно е дека Есма слабо говори англиски јазик, но тоа не е спорно, зошто нема преведувач кој на Есма ќе и преведува се? ХаУсот околу евровизија продолжува. Во продолжение погледнете го видеото во кое Влатко и ПР-от Александра си направија муабет, а Есма е оставена на милост и немилост.

Можеби ќе ве интересира: