Балканленд

Познат српски естраден пар направи селфи во тоалет (Фото)

Во последниве години се популарни фотографии кои се направени во тоалет, а овој тренд не ги заобиколи ниту познатите личности. Познатиот српски естраден пар Џоле и Весна заедно со Адриано и Лаура се фотографираа, односно, направија селфи на за нив добро “IN” место.

Gjogani_selfiТие заедно со своите деца се фотографираа во тоалетот, а веднаш потоа истата ја аплаудираа на интернет социјалните мрежи. Дали овој тренд ќе ги фати и нашите познати македонски музички имиња, чекаме да видиме.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: