Балканленд

Позната српска пејачка ги осигура нозете на неверојатни 200.000 илјади евра (Фото)

Како што пишуваат српските медиуми, познатата српската пејачка Миа Борисављевиќ ги осигура нозете за 200.000 евра. Таа нозете ги осигурала во Швајцарија, па ако нешто и се случи на нозете, осигурителната компанија во Цирих ќе и плати многу поголема сума пари.

“Миа ги следи светските трендови, а во моментов многу познати дами ги осигураат градите, нозете, задникот. Таа верува дека секоја инвестиција во животно осигурување, дури и во одредени делови од телото, е инвестиција во лична безбедност и начин да се заштити во иднина. Затоа одлучи да ги осигура своите нозе”, изјавил извор близок на пејачката.

Првата Србинка што го стори ова беше Снежана Бабиќ Снеки. Таа во 2009-та година таа ги осигура нозете за еден милион долари. Пејачката тоа го направи во Германија во една од најпознатите светски осигурителни компании.

Можеби ќе ве интересира: