Балканленд

Познатата балканска пејачка Сара Јо признава: Точно една година посетувам психијатар

Пејачката Сара Јо, која што е надалеку позната низ Балканот неодамна призна дека веќе подолго време се бори со анксиозност, а пријателките и биле најголема поддршка.

“Денес сфатив дека е точно една година помината откако почнав да се борам со моите психички бариери и стравови. Благодарна сум им на сите мои блиски луѓе кои ја водат битката заедно со мене. Се почесто јавно се говори за менталното здравје, но се претставува некако погрешно и застрашувачкo. Иако многу читав на оваа тема, сеуште ја сметам оваа страна за своја најголема слабост”, изјавува Сара Јо.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....