Балканленд

Провален станот на Слободан Васиќ

Денеска никој не е сигурен колку и да звучи чудно, сепак за волја на вистината во тоа се увери и ѕвездата од Гранд продукција Слободан Васиќ каде бил на мета од извесни крадци. Целата ситуација се оддиграла брзо така што бил спречен навреме да реагира, сепак додека вршела увид полицијата било потврдено дека му е украдено ролекс и пари со сума околу 15.000 евра. Се додека не бил уапсен крадецот штетата за жал нема да биде надоместена, но ова ќе му биде за пример на младиот пејач трипати да провери додека излезе од својот стан.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: