Балканленд

Пука Козметика на МТВ Адрија

Македонското хип хоп дуо Пука Козметика и ниниот последен сингл “Она си го бара” се најде во предлозите на музичката топ листа “Домачица” на МТВ Адриа. Покрај ова, на сајтот на музичката телевизија МТВ Адриа ќе се најде и нивниот албум “Да ви го напука…пак” за бесплатно преземање. За сите кои сакаат да гласаат за нив тоа може да го сторат на линкот на музичката емисија “Домачица”, за гласање кликнете тука.

Можеби ќе ве интересира: