Балканленд

Рада Манојловиќ “во врска” со победникот на “Ѕвездите на Гранд” Харис Берковиќ

Балканските медиуми на големо пишуваат за дружбата помеѓу познатата српска позната фолк пејачка Рада Манојловиќ и новиот победник на “Ѕвездите на Гранд” – Харис Берковиќ. Тие пишуваат дека досега на неколку наврати ги виделе и фотографирале како се дружат и забавуваат заедно во некои од белградските кафулиња и дискотеки. Дали можеби станува збор за нова врска или љубов на прв поглед, навистина незнаеме, но што и да е, наскоро ќе се дознае.

Подготви: Дениза Илиевска

Можеби ќе ве интересира: