Балканленд

Балкански рекорд: Картите за концертот на Beyonce продадени само за една недела

Постевен е нов рекорд! Картите за концертот на Бијонсе кој треба да се одржи во Белград на 15-ти април се продадени за помалку од недела дена. Иако се очекувало голем одѕив, сепак ова ги надмина очекувањата на организаторите, сепак ова е Балкан.

Бијонсе е прва која успеа да го направи ова, досега не е видено за Балканскиов простор, за толку кратко време да се продадат влезници.

Најголем број карти се продадени во Хрватска и Словенија, но и ние не отстапуваме, на концертот ќе има и наша публика. Кој си набавил со време билет му посакуваме одличен провод, во што не се сомневаме.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: