Балканленд

Рекордна посетеност на третата вечер на “Пивофест 2016” (Фото)

Повеќе од 100.000 илјади посетители се присутни вечерва на 14-от по ред Пивофест 2016. Прилеп е преплавен од народ настапите на Миле Кузманоски, Радмила Манојловиќ и Аца Лукас направија бура од прекрасна атмосфера, публика од сите генерации, многу испиено пиво и изедени тони скара.

Rada Manojlovic

Пиво фест, еден и еднинствен!

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: