Балканленд

После концертот во Скопје – Саша Ковачевиќ во тешка депресија

Печајот Саша Ковачевиќ, кој неодамна гостуваше во Скопје и одржа одличен концерт, веднаш откако се вратил во Србија паднал во тешка депресија откако неговите родители соопштиле дека се разведуваат. Таткото и мајката на популарниот музичар по неколку децении заеднички живот решиле да се разведат.

“Саша е многу чувствителен кога станува збор за неговото семејство, а разводот на неговите родители го доживеал како тежок бродолом и падна во тешка депресија. Иако до последен момент тој и неговиот брат Раде имале надеж дека неговата мајка Милена и таткото Драган ќе ја пребродат кризата во бракот, тоа не се случило. Токму спротивно, Милена се иселила од нивниот семеен стан во белградската населба Земун и сега живее сама во Нов Белград во стан од два ката под дуплекс во кој живеат нејзините синови”, открила блиска пријателка на поп пејачот.

Подготви: Музика24.мк

Можеби ќе ве интересира: