Балканленд

Стројник: Саша Поповиќ сред емисија “местеше” нов љубовен пар

Марко Гачиќ минатогодишниот учесник на “Ѕвездите на Гранд” и младата учесничка од Франција – Маријана Катиќ, при самото гостување во емисијата “Народот прашува” јавно си разменуваа погледи. Додека Маријана говореше за себе во еден момент ја застана Саша Поповиќ и проговоре на еден негов специфичен начин како слатко ја догледува Марко. Но имун не остана и пеачот кој додаде дека е премногу заводлива и слатка, па нормално е да биде изненаден од нејзината убавина која е и повеќе од впечатлива.

Воедно, таков случај во Гранд продукција беше и со Љубомир Перучича и неговата сегашна девојка Александра Пријович каде во истиов случај се запознаа во истата емисија со што не би не изненадило и овој пат директорот на Гранд продукција повторно да спои нов пар, но сега за сега очигледно е дека некој од нив “гаи” симпатии за нова љубовна врска.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: