Балканленд

Секси расположена: Јелена Карлеуша славеше позади сцената (Фото)

Поп дивата Јелена Карлеуша после незаборвниот дочек на новата 2015-та година, забавата ја продолжи позади сцената каде јавно се пофали дека најдобро поминала до сега од своите колеги. Нормално после резултатот кој го постигна како што и самата посочи во првите часови пред дочекот на новата година не се срамеше во лице да им се насмее на оние што секогаш гледаат да и наштетат во било кој момент од нејзината кариера.

“Вака ние славиме, за другите им посакувам многу среќа”, гласеше пораката под самата фотографија каде можеше да се види нејзиниот нов секси изглед во кристална форма.

Jelena Karleusa

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: