Балканленд

Секси Северина спремна за настап (Фото)

Многу од познатите балкански пејачки не се ни одблизу толку сексипилни колку што е во овој случај Северина која им пркоси на целата музичка естрада. Таа од неодамна објави фотографија каде во преден план е нејзиниот задник кој е многу привлечен за сите мажи кој одамна ја посакуваат за себе.

Во една прилика, неодамна Јелена Карлеуша изјави дека нејзиниот непријател Северина е пример за вештачко тело кое е само лага за машките погледи, но што велат другите во однос на она што фановите го тврдат е сосема спротивно од нејзината дволичност на ЈК.
seve7

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: