Балканленд

Синот на Лепа Брена доби подарок од 170 илјади евра

Лепа Брена и нејзиниот сопруг ќе искешираат 100.000 евра за гала прославата на својот син, на која ќе бидат поканети 300 гости за неговото полнолетство. Исто така, како што пишуваат медиумите од регионот, Лепа Брена како подарок на својот син ќе му даде и автомобил од 70.000 евра. Голем број пејачи на Гранд, колеги на Брена ќе ја направат прославата незаборавна.

“Ќе биде незаборавна журка. Се ќе биде лудо. Убаво ќе се забавуваме”, вели синот на Брена.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: