Балканленд

Сопругата на Балашевиќ открива: Последните години Ѓорѓе ги поминуваше дома (Фото)

Неговата сопруга Оливера Балашевиќ го загуби својот сакан сопруг, а за тоа зборува и фактот што новинарите ја најдоа на прозорецот од семејната куќа во Нови Сад, колку тажно гледа на подароците и пораките што ги оставија фановите во негова чест.

“Балашевиќ последните денови ги поминуваше во нашата куќа. Најмногу сакаше да поминува време таму, да пие кафе и да се дружи со семејството и пријателите…”, рече Оливера.

Букети цвеќе, плишани мечиња, писма и пораки за починатиот беа оставени пред куќата на Балашевиќ. Една од пораките гласеше:

“Сметајте на нас, ние ги чуваме! Нови Сад”.

Можеби ќе ве интересира: