Балканленд

Српска пејачка ги покажа гаќичките (Видео)

Атрактивната српска пејачка Тијана Радивојевиќ неодамна имаше настап, на кој намерно или не покажа нешто што не требаше. Таа додека настапувала и го промовирала новиот сингл “Фатална”, толку се внела и занела во песната што на момент ја подигнала ногата. Со оглед дека фустанот што го носела бил краток, можете да претпоставите дека сакајќи таа или не, се виделе нејзините гаќички.

Во продолжение, погледнете го видеото од нејзиниот настап, а посветете посебно внимание околу 2:20 минута.

Подготви: Синиша Новевски

Можеби ќе ве интересира: