Балканленд

Тања Савиќ својата најнова песна ја посвети на нејзиниот бивш сопруг

Иако се врати на музичката естрада после бурниот период кој го имаше, таа вчера со својот најнов сингл кој носи наслов “Гинисов рекорд” каде беше изведен на Гранд фестивал, повеќе беше од очигледно дека е свежа и спремна за нови подвизи. Имено, како што пренесуваат српските медиуми нејзиниот сингл бил наменски, односно, со посвета до нејзиниот бивш сопруг која индиректно во самиот текст го искажа својот т.н. “револт”.

Коментар немавме од нејзина страна, но сепак таа заслужено влезе во првите 10 финалисти кој ќе настапи на Гранд Фестивал зад кој се фаворизира за победник зад кој како автори стојат Марко Џурашевиќ – Махони и Јован Пеураќа.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: