Балканленд

Тијана Дапчевиќ се разведува?!

Шокантна информација од приватниот живот на поп дивата деновиве осамна на насловната страница на српскиот магазин “Блиц Пулс”, а главна вест на насловната страница е Тијана Дапчевиќ.

Blic Plus_tijana se razveduva

Со насловот: “Тијана Дапчевиќ пред развод”, магазинот ги шокираше фановите на пејачката. Магазинот тврди дека таа му дала ултиматум на својот сопруг или да се смени или ќе се разделат. Сепак не знаеме дали се работи за вистина или само за некоја шега, па останува да видиме како ќе се одвива ситуацијата деновиве.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: