Балканленд

Тијана Дапчевиќ со нова песна

Во емисијата “Ами Џи Шоу” на тв Пинк, Тијана ја промовираше својата нова песна “Хајде да глумимо”, чиј автор е Бане Опачиќ, а продукцијата на ОГи Радивојевиќ. Песната доколку сакате може да  ја симнете од официјалната веб страна на Тијана http://www.tijanadapcevic.info/hajde-da-glumimo. Во продолжение може да ја слушнете песната, но и да го научите текстот.

Можеби ќе ве интересира: