Балканленд

Музичко изненадување: Тони Цетински со подарок за фановите

Во екот на новогодишните и божиќни празници, но и во знакот на нивната годишнина од брак, Тони Цетински заедно со неговата сопруга Дубравка направија генијален подарок за фановите. Најголемите балкански хитови спакувани во два посебни дела за жените и мажите каде во облик на USB и во облик на кредитна картичка се вметнати сите композиции кој ја одбележуваат неговата кариера.

Ова е сепак мала благодарност од негова страна како знак на она што тој го работи и се труди да се доближи до целата популација, но и да остане ист како што и започна.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: