Балканленд

Уште едно обвинение за Стивен Тајлер од Аеросмит

Жан Белино во тужбата навела дека пејачот ја пипкал двапати во 1975 година, кога имала само 17 години. Таа, исто така, во тужбата навела дека претрпела силна и трајна душевна болка, но Тејлор ги негирал овие наводи и сè уште не коментирал.

Џин изјавува дека работела како модел на Менхетен во времето кога еден пријател ѝ договорил да се сретне со рок бенд после модна ревија. Пејачот наводно ја натерал Белино да влезе во телефонска говорница додека со уште неколку луѓе се шетале низ градот. Во тужбата се наведува дека Тајлер ја малтретирал и пипкал и дека таа се обидела да му се спротивстави, но не успеала. Неговите колеги од бендот и другите во друштвото само гледале, се смееле и не правеле ништо за да го спречат, тврди Жан.

Сепак, таа отишла со нив во барот, по што тој ја потпрел на ѕид и почнал да симулира секс. Како што таа понатаму изјавила, таа се спротивставила и го влечела за коса, по што тој ја повикал да оди во неговата соба, по што таа веднаш отишла дома.

Можеби ќе ве интересира: