Балканленд

Уште една пејачка без долна облека (Фото)

Има едно непишано правило за успех на српската фолк сцена, а тоа е ако сакаш да привлечеш внимание доволно е да го истакнеш својот сексипил кој е главен адут кај пеачките. Имено во тој стил младата и успешна фолк изведувачка Едита Арадиновиќ или позната од познатата група “Министарке” на едно од новогодишното снимање се појави во провокативен фустан, но без долна облека.

MinistarkeНо, сепак како што изјави и самата тоа било само новинарска грешка, но едно може да се запрашаме дали со тоа сакаше да се одбрани или уште еднаш да покаже што поседува.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: