Балканленд

Весна Змијанац искрено открива: „Ќе пеам додека не умрам“

Весна Змијанац истакнува дека за неа нема да има пензија и дека планира да се занимава со музика до судниот ден и дека сигурно ќе заврши на сцената. Пејачката тврди дека музиката и е движечка сила во животот.

„Ќе пеам до судниот ден, дефинитивно ќе завршам на сцената. Не се гледам себеси во пензија, мислам дека ако не пеев ќе го посетев другиот свет. Сакам концерти, плоштади, кафеаната ме враќа во младоста, среќна сум кога ќе дојдам овде, овде ми е како дома“, вели Весна.

Змијанац признава дека не е лесно да се соработува со неа.

„Не сум лесна, треба да се почитуваат некои правила, некои основни работи. Да речеме озвучувањето, просторот каде што стојам, има ситници кои ме вознемируваат за време на настапот, понекогаш се лутам, но сè тоа поминува“, тврди пејачката.

Можеби ќе ве интересира: