Балканленд

Весна Змијанац откри шокантен детал за нејзината колешка, никој не го знаеше ова

Весна Змијанац и Лепа Лукиќ се пријатели веќе многу години, а еден детал од нивното пријателство ќе изненади многумина.

“Бев во Америка со Лепа Лукиќ. Таа седна да се коцка и не се предаваше. Чека Американец да го „ошури“, но ништо. И кога одеднаш и се приближува нејзината Милосија, нејзината мајка. Почне да ја шамара. Во тој момент, таа стана и дојде кај нас. Повеќе се плашеше од својата мајка него од било кого”, откри во една прилика Весна Змијанац.

“Кога сè заврши и помина еден месец во Америка, јас не сакав да одам дома. Убаво ми беше што заработував толку. Пеев секој викенд. Куфер полн со пари, не знам што да правам со нив. Па, јас останав во хотелот „Шератон“, сè ти е јасно”, заврши Весна.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: