Балканленд

Викторија Лоба ем на одмор, ем со совршено мускулесто момче (Фото)

По уживањето на грчките и охридските плажи Викторија Лоба заедно со своето момче Ѓорѓи замина да ужива и во Црна Гора. Таа активно поставува фотографии на Инстаграм на кои може да се забележи нејзиното згодно тело, но и нејзиното момче. Имено по две години тајна врска Лоба реши да ја запознае јавноста со својата љубов.

viktorija loba_gorgiПодготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: