Балканленд

Владо Калембер го прослави роденденот со биографскиот сингл „To sam ja“ (Видео)

Познатиот Владо Калембер го прослави својот 68-ми роденден со биографскиот сингл „To sam ja“. Владо кој живее и твори во Хрватска, е роден во 1953-та година во Струмица.

„Песната ја напишав пред пет години а сега ја дозавршив, што значи дека е вистинско време да ја издадам токму сега. Оваа песна е моја верзија на „My Way“. Ова е моето патување, мојот живот што го сумирав во една песна. За многумина ќе биде само љубовна песна, но за мене лично е многу повеќе, тоа е песна за мене“, изјави Калембер.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: