Балканленд

Жељко Бебек слави 50 години музичка кариера во Охрид (Фото)

Како што дознава музичкиот портал Музика24, легендарниот изведувач кој слави 50 години кариера, Жељко Бебек, доаѓа во Охрид по овој повод. Јубилејниот концерт ќе се одржи на 18-ти јули 2024 година во прекрасниот Антички Театар.

Привилегија е да уживате во најголемите хитови на Жељко Бебек, еден од највлијателните артисти на балканскиот регион во изминатите 50 години.

Концертот е во организација на Сцена Продукција, додека влезниците ќе бидат пуштени во продажба на 9-ти мај преку продажната мрежа на mktickets.

Можеби ќе ве интересира: