Балканленд

Жељко Јоксимовиќ нов член на “Пинкове Ѕвезде”

Познатаиот балкански изведувач  Жељко Јоксимовиќ по итна покана од директорот на Пинк телевизија пред неколку дена се вклучи во жирито на “Пинкове Ѕвезде” каде доследно ќе ги оценува кандидадите без никакви предрасуди.

Она што е занимливо е што без никаков наговор од неговите колеги Мирослав, Харис, Марина и Цеца тој и претходно изразил желба да биде дел од веќе реномирано шоу кој е репер за целиот балкан.

Тој на својот фејсбук профил заедно со својата колешка Цеца упатија поздрави од самото снимање, но и нагласи дека извесен период ќе биде отсутен Бора Чорба кој е оправдано на боледување, но сепак ова ќе е можност и освежување за стручното жири кое ќе се збогати за уште еден член во музичката естрада но и жанр.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: