Аки Ракимовски на 65 години доби ќеркичка

Пејачот на “Парни ваљак”, Аки Рахимовски кој има 65 години и потекнува од Македонија, доби ќерка со 48 годишната Словенка Барбара Весел. Аки пред неколку месеци имаше медицински проблеми и полесен срцев удар.

Како што пренесува РТЛ Ексклузив, Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија. Барбара е медицински техничар. А пејачот досега има две деца од два брака.

Повеќе на Музика24...