Брена и Боба купуваат јахта од речиси 1 милион евра

Брена и Боба купуваат јахта вредна 890 000 евра. Фолк дивата и поранешнит тенисер одлучиле да го продадат бротчето кое го имаат (кое чинело скромни 100.000 илјади евра) и да се подноват со луксузно пловило “azimut s86”.

“Љубители се на крстарењата, па не зачудува оваа нивна одлука. Јахтата ќе биде нова и многу поголема и полуксузна од онаа што ја имаат. Една кабина веќе наменија и за внукот Александар”, открил извор близок до семејството Живоиновиќ.

Повеќе на Музика24...