Каква ли помош поп пејачот Владо Ѓоргиев бара од неговите фанови во Македонија (Фото)

 

Познатиот балкански поп пејач Владо Ѓоргиев преку социјалните мрежи и неговите профили им се обрати на своите верни фанови во Македонија со молба доколку ја имаат снимката од настапот на Оливер Драгоевиќ каде што заедно ја пејат македонската народна песна “Елено ќерко”, да го контактираат. Дали ќе успее Владо во тоа незнаеме, но веруваме дека како и секогаш, и овој пат ние Македонците ќе помогнеме.

Повеќе на Музика24...