Погледнете: Која српска пејачка ги прекрши препораките за заштита од коронавирусот (Фото)

Една од препорачаните мерки за заштита од коронавирусот е да не се собираат многу луѓе на едно место и исто така да бидат на еден метар одалеченост. Пејачката, Андреана Чекиќ ги прекрши првавилата за заштита од Ковид-19, па на социјалните мрежи се пофали како за време на вонредна состојба ужива со група на пријатели, а тоа не е дозволно. Нејзините фанови ја осудија за нејзиното однесувајње истакнувајќи дека е неодоговрна.

“Многу неодоговрно, луѓето умираат”, е еден од негативните коментари кој се најде под објавата.

Повеќе на Музика24...