Марија Шерифовиќ сними нов спот за “Молтива” (Видео)

Победничката на Евровизија 2007, Марија Шерифовиќ, по повод вчерашното алтернативно евровизиско шоу сними нов спот за својата победничка песна – “Молитва”. Спотот е сниман пред околку 2 седмици за време на полициски час на празните улици на Белград.

Повеќе на Музика24...