Матеја Вукашиновиќ нова тин музичка ѕвезда на Балканот (Видео)

Неодамна се појави едно седумнаесетгодишно симпатично момче кое освен со својот изглед, плени со својот глас, сценска изведба како и она дека се повеќе и повеќе станува балканска тин музичка ѕвезда. Сите ние Матеја можевме и можеме да го гледаме како дел од големото музичко натпреварување “Пинкови ѕвезди” каде тој од емисија во емисија се повеќе и повеќе ја освојува публика, да не говориме за жирито, тоа веќе многу добро знае кој е Матеја.

Ова момче освен како натпреварувач во ова шоу, тој веќе ја има снимено и својата прва песна како и видео спот. “Fight” е дело на Немања Филиповиќ и Марко Мандиќ, додека пак за видеото се погрижија НН продукција. Како звучи и изгледа новата прва песна односно видео спот погледнете во продолжение.

Искрено веруваме дека ова симпатично момче за многу брзо време ќе стане она што и му е целта. Мега популарен низ цел Балкан, и пошироко.

Повеќе на Музика24...