Наташа Беквалац: Ми беше љубов 18 години, заспа и повеќе не се разбуди (Фото)

Српската поп пејачка Наташа Беквалац неодамна објави фотографија со која што ги растажи многумина. Таа подсетувајки се на своето милениче на Инстаграм го напиша следново:

“Денес е денот на напуштени животни. Пред неколку дена моето куче со кое поминав 18 години, кое ми беше најверна пријателка 18 години и со кое моите деца проодеа, заспа и не се разбуди. Оваа љубов ја разбирам само јас и оние кои со години делеле ваква љубов”, напиша Беквалац постирајки слика од своето милениче.

Повеќе на Музика24...