Прочитајте: Што мисли Сузана Манчиќ за секс за една ноќ

 

Познатата српска пејачка Сузана Манчиќ освен на вообичаени новинарски прашања, таа знае да одговори и на незгодно поставено прашање од страна на било кој новинар. Таа во едно интервју зборува за хомосексуалците и посвојувањето деца.

“Мислам дека треба да се знае која е мајка, а кој татко. Децата треба да растат со двата пола. Сепак ние сме различни и треба да постојат два света, еден од мајка и еден од татко”, изјавила Сузана. Исто така пејачката зборува и за темата развод. Таа вели дека не е срамно да се разведе човек. Мора да се води смека за своето здравје, ако не се согласуваат двете страни подобро е да се разведат. Несреќата е постојана и константна ако бракот не е добар, а особено ако се тука и децата, тие никако не смеат да чуствуваат несогласување. Српската пејачка исто така зборува и за секс за една ноќ.

“Немам ништо против тоа, јас сум личност која се однесува во зависност од тоа како се чуствувам во моментот, но никогаш не се знае кога сексот за една ноќ ќе прерасне во некоја убава врска. Животот е овде за да не изненади, нема правила”, изјавила Сузана.

Повеќе на Музика24...