Саша Ковачевиќ се пофали со својата накитена елка (Фото)

Во домот на пејачот Саша Ковачевиќ владее празнична атмосфера. Тој го украси домот и ја накити елката. Ковачевиќ вели дека како многумина и тој не останал имун на празничната магија.

“Како главен детал годинава за мојата елка, го одбрав цвеќето”, вели Ковачевиќ.

Неговата елка привлече големо внимание на социјалните мрежи поради необичните украси, во облик на цветови. Доминираат нежните бои, а под елката стои Дедо Мраз и фенер.

Повеќе на Музика24...