Сергеј Четковиќ подготвува нов детски формат (Фото)

Познатиот црногорски пејач со белградска адреса Сергеј Четковиќ изминатиов период работи на својот нов детски телевизиски проект. Новиот проект е наречен “Није а, него молим” и се работи за едукативна програма за деца со кукли во стилот на “The Muppet show”, повеќе детали се најавуваат наскоро. Според објавите на социјалните мрежи во проектот учествуваат неколку колеги на Четковиќ од балканската естрада помеѓу кои Леонтина Вукомановиќ, Саша Ковачевиќ и нашата Тијана Дапчевиќ.

Сергеј веќе има своја сликовница и цртан филм именувам по неговите ќерки – “Лола и Мила”.

https://www.instagram.com/p/CA8akzzhFTM/

Повеќе на Музика24...