Северина го најави новиот моден тренд за пролетта 2019-та (Фото)

Модните комбинации на Северина на Instagram секогаш се забележани и овој слој дефинитивно освои многу жени. Серијата модни фотографии на Северина објавени на официјалниот профил на Instagram предизвикува бурни воодушевувања. Исто како и сите нејзини претходни дневни комбинации и овие поттикнаа многу коментари од обожаватели кои го пофалија нејзиниот стил.

На две фотографии се “лакирани” палта со црна боја. И птиците на гранката знаат дека црниот мантил е апсолутен класик на женскиот плакар, но во овој контекст најчесто се споменуваат моделите на волна.

Северина избра верзија на современи материјали што неизбежно привлекуваат внимание поради неговата ефективна сјајна површина. За разлика од класичниот црно мантил што веројатно ќе остане незабележан, оваа варијанта сигурно ќе привлече многу погледи.

Повеќе на Музика24...