24 Занимливости

“Елитни одреди” најслушани во Македонија и Хрватска!

Српски Курир пишува дека групата "Елитни одреди" изминатиот викенд настапила во Осијек и Сплит пред три илјадна хрватска публика. Тие и самите биле изненадени кога виделе колку многу се популарни слушани во Хрватска. "Реља и Влада навистина за многу кратко време постигнаа голем успех. Бивните дуети со познатите естрадни колешки на големо се хитови, како и нивните останати песни, кои претежно младата публика ги сака", вели еден нивни близок пријател. Инаку оваа група добро се котира и во Македонија, вели српски Курир и…

PSY ги зарази… (Видео)

Светската манија на јужно корејската мега ѕвезда PSY нема крај, тој ги зарази и Словенците. Тие едноставно полудеа, дури и познатите словенски музичари подлегнаа на светската манија Гангнам стајл, што летово ја започна корејската мега ѕвезда. До толку е сериозна работата што Словенците ја отпеаа Гангнам стајл во опера. Погледнете во продолжение за што поточно станува збор. https://www.youtube.com/watch?v=8ieexj4jLyg За Музика24 од Словенија: Александар Бисачи - ПОП ТВ