Интервјуа

Игор Киров: Секој момент без разлика дали е празник или не е драгоцен поминат со најблиските (Фото)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали се радуваш на целата празнична атмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Игор Киров: Еуфорија, лично баш и неверувам премногу во цела таа фамозна комерцијална сторија околу Нова година, поклони и слично. Но, драго ми е и се радувам кога гледам дека луѓето веруваат и се радуваат на тоа или кратко речено каде сите таму и ние. Музика24:…

Вили Котовски: Ќе славам за животот и се она што тој ми го подарил (Фото+Видео)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали можеби се радуваш на целата празнична адмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Вили Котовски: Секогаш Новата година и празниците после тоа носат со себе огромен адреналин. Јас не сум исклучок и секако од 15 години со задоволство се полнам себе си со тој адреналин - се чувствувам посебно. Новата година во главно со години наназад ја…

Елена Миленковска: Во 2020-та правиме свадба со Гуте и сум многу среќна поради тоа (Фото+Видео)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали можеби се радуваш на целата празнична адмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Елена Миленковска: Јас се чувствувам како мало дете кога се овие празници во прашање. Годинава накитивме многу порано дома баш поради тоа што сета таа атмосфера и еуфорија. Тоа ме прави среќна и еуфорична. Секоја година се повеќе се радувам на овие празници.…

Симеон Коруноски: За мене нема поубав подарок од тоа да бидам дома со најблиските (Фото+Видео)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали се радуваш на целата празнична атмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Симеон Коруноски: Па со оглед на тоа што ова ми е омилен период од годината, дефинитивно јас сум тој што се радува како мало дете. Се чуствувам прекрасно. Ја обожавам целата атмосфера, целата еуфорија, новогодишните украси и светилки, а секако и јадењето и пиењето.…

Симона Поповска: Оној што добро ве познава би знаел што е тоа што вас ве прави среќни (Фото+Видео)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали можеби се радуваш на целата празнична адмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Симона Поповска: Овој период од годината е омилен за мене !Се радувам на целата празнична атмосфера затоа што ова се моменти на љубов, среќа и нови почетоци. Музика24: Дали и после толку години веруваш во легендата и приказната дека постои Дедо Мраз?…