Интервјуа

Андријана Јаневска: Подарете прегратка бесплатна е, а понекогаш е најдобар лекар (Фото)

Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали можеби се радуваш на целата празнична адмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови кога малку повеќе се одмора, јаде и пие? Андријана Јаневска: Се радувам затоа што ме потсетува на моето детство, на убавите спомени поминати во спокој со моето семејство. Сега, кога и јас имам две деца, се чувствувам како дете. Се радувам заедно со нив, ја китиме елката и го украсуваме домот.…

Новогодишно интервју на Музика24: Филип Пешевски

Музика24: Наближуваат Новогодишните и Божиќни празници, како се чувствуваш кога доаѓа овој период од годината? Дали се радуваш како мало дете на целата предновогодишна и празнична атмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови во кои малку повеќе се одмараме и поминуваме време со најблиските? Филип Пешевски: Секогаш во овој период од годината се чувствувам добро, бидејќи имам повеќе време да се видам со семејството и најблиските. Секако дека се радувам на целата таа новогодишна еуфорија и…

Новогодишно интервју за Музика24: Снеже Велков

Музика24: Наближуваат Новогодишните и Божиќни празници, како се чувствуваш кога доаѓа овој период од годината? Дали се радуваш како мало дете на целата предновогодишна и празнична атмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови во кои малку повеќе се одмараме и поминуваме време со најблиските? Снеже Велков: Секое доближување на 31-ви декември за нас е еуфорија и убава енергија можеби не толку заради Нова година колку за роденденот на вториот мој син Дарин кој е роден на 29-ти декември па за…

Новогодишно за Музика24: Ѓоко Ѓорчев

Ѓоко Ѓорчев, познат македонски пејач. Вели дека новогодишните и божиќни празници ги обожува, што друго тој открива за читателите на музичкиот портал Музика24, читајте во продолжение... Ѓоко Ѓорчев: Новата година и божиќните празници ги обожавам. Месец декември е полн со празнични денови, а посебно 25-ти декември кога е католичкиот Божиќ, бидејќи јас сум католик па тоа за мене е посебна вечер. Се разбира, го чекаме и православниот Божиќ поради сопругата и децата. Како и да е божиќните и новогодишни празници ми се посебно…

Новогодишно интервју на Музика24: Марио Арангеловски (Фото+Видео)

Музика24: Наближуваат Новогодишните и Божиќни празници, како се чувствуваш кога доаѓа овој период од годината? Дали се радуваш како мало дете на целата предновогодишна и празнична атмосфера и еуфорија или пак едноставно сето тоа за тебе се само обични денови во кои малку повеќе се одмараме и поминуваме време со најблиските? Марио Арангеловски: Генерално, зимата не ми е омилено годишно време, но, еуфоријата која владее пред и после новогодишните празници нема цена. Убаво ми е. Секогаш имам дополнителна мотивација за…