Covers

24 Covers: Александар Тодоровски – “Лутка” (SARS)

Еден од најголемите хитови на балкански познатата група САРС “Лутка” доживеја своја преработка и во Македонија, поточно во Штип од страна на 17 годишниот Александар Тодоровски. Тој е директно поврзан со музиката, бидејќи како што дознаваме ученик е во средното музичко училиште “Сергеј Михајлов”.

За тоа како младиот Александар ја доловува “Лутка”, слушнете и секако погледнете во продолжение…

http://youtu.be/WAdMz11hz0Y

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: