Covers

24 Covers: Replay – “Кучето мое” (Студени нозе)

Сигурни сме дека многумина од Вас иако сте помлади, досега барем еднаш сте имале можност од повозрасните браќа и сестри да слушнете за некогаш многу познатата група “Студени нозе” кои во 90-те жареа и палеа низ Македонија со своите хит песни.

Млади и неуморни, секогаш желни за нешто повеќе, талентирани… тројцата многу добри другари Никола Велиновски (гитара), Столе Коцев (саксофон) и Петар Чекоров (труба) или попознати како Replay бенд кои постои од неодамна, решија да снимат ковер за песната “Кучето мое” од далеку познатата македонска поп група која за жал веќе не постои.

Како звучи овој голем хит во изведба на Replay бенд слушнете и видете во продолжение…

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: