Covers

24 Cover: Ајлин Акифовска – “Shallow” (Видео)

Младата и талентирана Ајлин Акифовска од Битола го објави својот втор cover. Се работи за преработка на “Shallow” од филмот “А Star is born” во оргинална изведба на Lady Gaga. Ајлин претходно сними преработка “Врати ми го сонцето” на пејачката Александра Јанева.

Во продолжение… слушнете ја младата Ајлин од Битола.

Можеби ќе ве интересира: