Covers

24 Cover: Ајлин Акифовска – “Врати ми го сонцето” (Видео)

Младата и талентирана Ајлин Акифовска од Битола неодамна го објави својот прв cover. Се работи за преработка на хит-песната “Врати ми го сонцето” на пејачката Александра Јанева. Каверот е пропратен со спот снимен во подножјето на Пелистер.

Уживајте.

Можеби ќе ве интересира: